Samsung Galaxy Note 8 S Pen Grey

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Grey is niet meer leverbaar.

Naar alle Stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 8 S Pen Grey

Samsung Galaxy Note 8 S Pen Grey

De Galaxy Note 8 S Pen Grey is een zeer veelzijdige stylus, speciaal door Samsung ontworpen voor de Galaxy Note 8. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Dankzij slimme 'active digitizer'-technologie is deze stylus drukgevoelig: hoe harder je drukt, hoe dikker de lijn die je tekent. Dat maakt de stylus een stuk nauwkeuriger dan je eigen vinger. Dat maakt de stylus zeer geschikt voor grafische toepassingen in bijvoorbeeld (3D)-tekenapps. Hiervoor heeft Samsung zelf een aantal handige apps ontworpen, te downloaden in de Play Store. De S Pen Grey beschikt daarnaast over een aantal handige en unieke features. Zo open je makkelijk en snel een app of menu naar keuze met het knopje op de achterkant. Bovendien is de S Pen ontworpen voor langdurig en intensief gebruik. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de pen prettig in de hand!

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Grey is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 8 S Pen Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs