Samsung Galaxy Note 8 S Pen Gold

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Gold is niet meer leverbaar.

Naar alle stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 8 S Pen Gold

Samsung Galaxy Note 8 S Pen Gold

De Galaxy Note 8 S Pen Gold is speciaal door Samsung ontworpen voor gebruik met de Samsung Galaxy Note 8. Het ontwerp van deze gouden S Pen is niet alleen stijlvol maar ook zeer ergonomisch, waardoor het pennetje prettig in de hand ligt. De mogelijkheden van de S Pen zijn bovendien ongekend! Dankzij slimme aanraaktechnologie wordt de lijn die je tekent dikker als je harder drukt. Dat maakt de pen zeer accuraat en geschikt voor superprecies teken- en schrijfwerk. Bovendien kun je met het knopje op de pen makkelijk en snel je favoriete apps openen. De pen beschikt ook over een speciale technologie waardoor de stylus al herkend wordt vóórdat je het scherm aanraakt. Daardoor zie je precies waar je de pen gaat plaatsen en kun je, als je dat wilt, zelfs tekenen zonder dat je het scherm aanraakt. Dankzij een reeks aan leuke en handige apps voor de Note 8 komt je S Pen Gold echt tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan verschillende teken- en schrijfapps, maar ook professionele foto- en videobewerkingssoftware waarbij de accuraatheid van de S Pen zeer goed van pas kan komen.

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Gold is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 8 S Pen Gold

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver