Samsung Galaxy Note 8 S Pen Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 8 S Pen Blue

Samsung Galaxy Note 8 S Pen Blue

De Note 8 S Pen Blue is speciaal door Samsung ontworpen voor de Galaxy Note 8. De mogelijkheden zijn eindeloos, eigenlijk vervangt deze S Pen je vinger! Dankzij slimme Samsung-technologie wordt de lijn die je schrijft of tekent dikker als je harder drukt met de pen. Dat maakt deze S Pen Blue supernauwkeurig en resulteert in veel preciezie tijdens het tekenen of schrijven . Daarnaast herkent je Note 8 de stylus al vanaf een afstandje, waardoor je nog nauwkeuriger kunt werken. Via handige apps kun je zelfs 'schrijven' zonder daadwerkelijk je scherm aan te raken! Met het knopje op de pen kun je daarnaast makkelijk en snel apps naar keuze openen. De handige toepassingen van de S Pen komen nog meer tot zijn recht dankzij speciale apps voor de Note 8, waarbij je S Pen van pas komt. Denk aan teken- en schrijfapps, spelletjes, maar ook zeer geavanceerde fotobewerkings- en schrijfherkenningsapps. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 8 S Pen Blue

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart