Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black is niet meer leverbaar.

Naar alle stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black

Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black is meer dan alleen een stylus. De S pen is een soort superslimme vervanging voor je vinger. Zo kun je er zeer nauwkeurig mee tekenen en schrijven dankzij de 'active digitizer'-technologie. Als je harder drukt, dan wordt de lijn die je tekent dikker. Dat maakt de S Pen een stuk nauwkeuriger dan je eigen vinger. Daarnaast is de S Pen zo ontworpen dat hij prettig in de hand ligt. Dankzij deze ergonomische vormgeving kan je de pen uren achter elkaar gebruiken zonder last van je vingers te krijgen. Daardoor is de S Pen ook geschikt voor intensief zakelijk gebruik. Daarnaast is de S Pen voor Note 8 te gebruiken als extra bediening van je Galaxy Note 8. Aan de hand van een aantal slimme gestures kun je de Note 8 bedienen met je stylus zonder het scherm aan te raken! Bovendien kun je met het knopje op de pen apps of het menu van je telefoon openen. Daar blijft het niet bij: de S Pen heeft ook nog een gummetje ingebouwd waarmee je geschreven tekst 'uit kunt gummen'. Je Galaxy Note 8 beschikt tevens over slimme 'palm rejection'-technologie, wat betekent dat je tijdens het schrijven gerust met je hand op het scherm kunt komen. De toepassingen van de pen zijn eindeloos. Ontdek zelf de talloze apps die speciaal voor gebruik met een S Pen zijn ontworpen!

Geschikte telefoons en tablets

De Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Samsung Galaxy Note 8 S Pen Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart