Samsung Galaxy Note 4 Accu 3220 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 4 Accu 3220 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 4 Accu 3220 mAh

Samsung Galaxy Note 4 Accu 3220 mAh

Met de Samsung Galaxy Note 4 Accu 3220 mAh komt u nooit zomaar zonder stroom te staan. Is uw oude batterij voor de Galaxy Note 4 helaas niet meer in orde? Of heeft u behoefte aan een reserve-accu voor onderweg? Met de originele Samsung-batterij zit u altijd goed. Met een vermogen van 3220 mAh heeft u altijd genoeg stroom om u te voorzien van een lange dag gebruik en hoeft u niet tussentijds op te laden. Zo heeft u te alle tijden een werkende Samsung Note 4 tot uw beschikking.

Specificaties Samsung Galaxy Note 4 Accu 3220 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 3220 mAh