Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink

Klanten zijn blij met:

 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink

Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink

Bescherm de achterkant van uw nieuwe smartphone met de Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink. Het natuurlijk erg jammer als er naar verloop van tijd steeds meer krassen op de achterkant van het toestel komen of dat u hem een keer heeft laten vallen en hij direct stuk is. Om dit tegen te gaan heeft Trendy8 deze backcase ontworpen die de achterkant en zijkant van het toestel beschermt tegen val- stoot- en krasschade. De achterkant is doorzichtig en de zijkanten zijn roze waardoor de Samsung Galaxy Mega nog meer opvalt. De backcase is eenvoudig aan te brengen op het het toestel, u klikt de Galaxy Mega er simpelweg in en u kunt direct zorgeloos genieten van de smartphone.

Specificaties Trendy8 Bumper Samsung Galaxy Mega 5.8 Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Roze