Samsung Galaxy Note 2 S-Pen Silver

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy Note 2 S-Pen Silver

Klanten zijn blij met:

 • Geschikt voor Samsung Tablets
 • Ergonomisch design
 • Werkt precies en plezierig

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Note 2 S-Pen Silver is niet meer leverbaar.

Naar alle stylus pennen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 2 S-Pen Silver

Samsung Galaxy Note 2 S-Pen Silver

 

De Samsung Galaxy Note 2 S-Pen is niet zomaar een capacitieve pen, het is speciaal door Samsung ontworpen voor de Galaxy Note 2 en zorgt voor optimale accurate input. Waar vorige gebruikers van de Samung Galaxy Note nogal eens klaagden dat de S-Pen niet accuraat genoeg was kunnen deze mensen deze keer hun vingers aflikken, er zijn namelijk enkele cruciale aanpassingen gemaakt! Zo is de S-Pen nu nog beter vast te houden doordat de dikte wat is aangepast en beschikt de pen over een rubberen top. De S-Pen registreert nu 1024 niveaus van druk waardoor het erg gemakkelijk wordt om bepaalde punten te accentueren. Haal nog meer uit het enorme beeldscherm van uw Galaxy Note en geniet optimaal van deze mobiele telefoon!

Specificaties Samsung Galaxy Note 2 S-Pen Silver

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Capacitief

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs