Samsung Galaxy Note 2 Pouch Choc Brown

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Note 2 Pouch Choc Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 2 Pouch Choc Brown

Samsung Galaxy Note 2 Pouch Choc Brown

Een mobiele telefoon is vatbaar voor schade, zeker wanneer een mobiel beschikt over een groot scherm! De Samsung Galaxy Note 2 is natuurlijk een fantastisch toestel en u wilt zeker zo lang mogelijk genieten van de mogelijkheden die het toestel u biedt. Het is daarom belangrijk om extra bescherming te bieden, immers een ongeluk zit in een klein hoekje! Deze accessoire heeft alles in huis wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u zorgeloos op pad kunt met uw favoriete mobiele telefoon. De Case heeft een erg chique uitstraling, mede dankzij de bruine kleur, en de Pouch geeft uw mobiele telefoon een veilige opbergplaats! Zo is uw telefoon altijd veilig opgeborgen, dat geeft een wel zo veilig gevoel!

Specificaties Samsung Galaxy Note 2 Pouch Choc Brown

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin