Samsung Galaxy K Zoom Extra Battery Kit White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy K Zoom Extra Battery Kit White is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy K Zoom Extra Battery Kit White

Samsung Galaxy K Zoom Extra Battery Kit White

De Samsung Galaxy K Zoom Extra Battery Kit White is een handige extra accu voor uw toestel. Deze batterij is geschikt voor de Galaxy K Zoom en heeft een capaciteit van 2430 mAh. Met de Extra Battery Kit kunt u twee keer zo lang gebruik maken van Whatsapp, Facebook of andere applicaties. Zo blijft u altijd online! De batterij wordt geleverd met een compacte case, die uw reservebatterij beschermd tegen krassen en stoten. Bovendien heeft deze case een micro-USB aansluiting, waarmee de batterij opgeladen kan worden. Op de case zit een LED-lampje, die aangeeft hoe ver de accu is opgeladen. Met deze accessoire bent u met uw Samsung K Zoom altijd bereikbaar!

Specificaties Samsung Galaxy K Zoom Extra Battery Kit White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2430 mAh