Samsung Galaxy Grand Neo Accu 2100 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Grand Neo Accu 2100 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Grand Neo Accu 2100 mAh

Samsung Galaxy Grand Neo Accu 2100 mAh

Als u op zoek bent naar een nieuwe of extra accu voor uw Galaxy Grand Neo, dan zoekt u de Samsung Galaxy Grand Neo Accu 2100 mAh! Deze originele Samsung-accu kan dienen ter vervanging van uw oude batterij of gewoon als extra accu. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw Samsung Grand Neo een lege batterij heeft en bent u altijd bereikbaar! Met een capaciteit van 2100 mAh bent u verzekerd van een lang gebruik.

Specificaties Samsung Galaxy Grand Neo Accu 2100 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2100 mAh