Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Samsung Galaxy Gear White

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Gear White is helaas niet meer leverbaar.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Samsung Galaxy Gear White

  Samsung Galaxy Gear White

  De Samsung Galaxy Gear is dé nieuwe accessoire-sensatie van Samsung! Het is een horloge, maar niet zomaar een horloge. Hij wordt niet voor niets smartwatch genoemd, want hij connect heel slim met uw toestel. Op momenten wanneer u uw mobiel niet gebruikt komt er een melding van binnenkomende telefoontjes of berichten op het scherm van 1.63-inch. De accu van het horloge heeft een capaciteit van 315 mAh, zodat het horloge minimaal 25 uur meegaat zonder op te laden!

  Bellen zonder telefoon

  Als u gebeld wordt, zal de Samsung Galaxy Gear dat als eerste aan u laten weten! U kunt er dan voor kiezen om uw toestel te pakken en het telefoontje te beantwoorden, of handsfree te bellen met het horloge. Handsfree bellen is handig wanneer u bijvoorbeeld uw handen vol heeft of uw telefoon niet zo snel kunt pakken. Breng simpelweg uw pols naar uw oor en telefoneer! De Samsung Galaxy Gear is ook een prima bewaker. Zodra hij meer dan 1,5 meter van uw toestel verwijderd is, zal uw toestel vergrendeld worden. Zo kan niemand uw toestel zomaar gebruiken. 

  Foto's maken met uw horloge

  Alsof deze Samsung-smartwatch nog niet genoeg functies heeft, zit er ook een camera in het horloge. Gebeurt er iets wat echt fotowaardig is, dan activeert u simpelweg uw horloge en de foto is gemaakt! U hoeft uw Samsung-telefoon er niet eens meer bij te pakken. U kunt de gemaakte foto's meteen op uw smartphone opslaan, zodat ze gedeeld kunnen worden op het internet. Ook andere dingen kunnen snel worden opgeslagen. Heeft u een briljant idee, een belangrijk gesprek of moet u iets onthouden? Neem het op met Voice Memo en u zult het niet meer vergeten!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Samsung Galaxy Gear White

  Alle specificaties en eigenschappen van de Samsung Galaxy Gear White overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 6 Maanden

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Samsung Galaxy Gear White.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Samsung Galaxy Gear White

  Er zijn nog geen reviews over de Samsung Galaxy Gear White.

Samsung Galaxy Gear White

Samsung Galaxy Gear White