Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Samsung Galaxy Gear Orange

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Gear Orange is helaas niet meer leverbaar.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Samsung Galaxy Gear Orange

  Samsung Galaxy Gear Orange

  De oranje Samsung Galaxy Gear valt op, is stijlvol en alles behalve een normaal horloge. De Galaxy Gear is onderdeel van de nieuwste trend op het gebied van smartphones, de ‘Smart Watch’. Dit zijn horloges die meer kunnen dan alleen de tijd laten zien. U kunt het zien als een uitbreiding van uw Samsung smartphone. U kunt berichtjes en telefoontjes ontvangen op de Galaxy Gear die via uw smartphone worden doorgestuurd naar het horloge. Het klokje verdwijnt en op het 1.63-inch touchscreen komt dan de melding van het bericht. Ervaar het echte James bond gevoel door een inkomend telefoontje op te nemen met de Gear. Breng hem naar uw oor en u kunt praten met de persoon aan de andere kant van de lijn.

  Van alles mogelijk!

  Wat kan de Samsung Galaxy Gear nog meer? Hij heeft beschikking over een stappenteller. Hiermee kunt u bijhouden hoeveel u beweegt op een dag. Dit is handig voor hardlopers! Bellen zonder dat u uw telefoon tevoorschijn hoeft te halen is natuurlijk ook erg fijn. Naast het opnemen van een telefoontje kunt u ook heel simpel uw contactenlijst doorzoeken en met een paar tikken op scherm of met stemcommando iemand bellen. Verder neemt de Galaxy Gear ook extra bescherming met zich mee. Zodra het toestel en de Gear meer dan 1,5 meter van elkaar zijn verwijderd dan zal het toestel vergrendeld worden.

  Uw derde oog

  Een van de mooiste toepassingen van deze Galaxy Gear is de ingebouwde 1.9-megapixelcamera die in de polsband is verwerkt. De mogelijkheid om mooie spontane momenten vast te leggen wordt met de Gear alleen maar makkelijker. Foto’s worden geschoten in een maximale resolutie van 1392x1392 pixels. Video’s van maximaal 10 seconden worden in 720p opgenomen. Naast spontane momenten kunt u ook spontaan een briljant idee hebben. Neem het op met de Voice Memo functie. Alle beschikbare apps en instellingen voor de Gear zijn in te stellen in de Galaxy Gear Manager app op uw smartphone.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Samsung Galaxy Gear Orange

  Alle specificaties en eigenschappen van de Samsung Galaxy Gear Orange overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 2 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Samsung Galaxy Gear Orange.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Samsung Galaxy Gear Orange

  Er zijn nog geen reviews over de Samsung Galaxy Gear Orange.

Samsung Galaxy Gear Orange

Samsung Galaxy Gear Orange