Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Samsung Galaxy Gear Grey

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Gear Grey is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Samsung Galaxy Gear Grey

  Samsung Galaxy Gear Grey

  Deze grijze Samsung Galaxy Gear staat hoog in de lijst van de mooiste en beste accessoires voor uw Samsung smartphone. Het is onderdeel van een nieuwe trend op het gebied van smartphones, de ‘Smart Watch’. Dit is een slimme horloge die in verbinding staat met uw smartphone. Telefoontjes, berichtjes en afspraken komen allemaal tevoorschijn op het 1.63-inch touchscreen met 320x320 pixels. De Galaxy Gear kan de hele dag mee door de 315 mAh accu die het horloge minimaal 25 uur in leven kan houden. Alle beschikbare apps en instellingen voor de Gear zijn in te stellen in de Galaxy Gear Manager app op uw smartphone.

  Mogelijkheden

  U heeft nog nooit een horloge gezien die zoveel mogelijkheden biedt als de Samsung Galaxy Gear. Door middel van het touchscreen kunt u bladeren door alle applicaties die geïnstalleerd zijn op Gear. Standaard beschikt het horloge over een stappenteller, zo kunt u bijhouden hoeveel u beweegt op een dag. Ook een muziek applicatie is aanwezig voor al uw muziek. Verder kunt u via het horloge contacten bellen door ze aan te tikken en de Gear naar uw oor te brengen. Een van de opvallendste functies is de 1.9-megapixelcamera die in de polsband zit verwerkt. Deze kan foto’s maken met een resolutie van 1392x1392 en video’s opnemen in 720p. Als laatst beschikt de Galaxy Gear over stemcommando en een extra beveiliging die uw smartphone vergrendelt als het horloge en de smartphone te ver van elkaar zijn verwijderd.

  Specificaties

  De grijze Samsung Galaxy Gear beschikt over een intern opslaggeheugen ter grootte van 4GB voor alle geschoten foto’s en genomen video’s. Het werkgeheugen bedraagt 512MB wat samen met de 800 MHz processor zorgt voor een snelle reactietijd van de Galaxy Gear. Het 1.63-inch scherm heeft een pixeldichtheid van 227 ppi. Dit is een mooie waarde wat zorgt voor een scherpe weergave. De afmeting voor deze toekomstgerichte gadget is 57x37x11mm en hij weegt 74 gram. Tot slot kan de Galaxy Gear de hele dag mee door de 315 mAh accu die het horloge minimaal 25 uur in leven houdt.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Samsung Galaxy Gear Grey

  Alle specificaties en eigenschappen van de Samsung Galaxy Gear Grey overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 6 Maanden

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Samsung Galaxy Gear Grey.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Samsung Galaxy Gear Grey

  Er zijn nog geen reviews over de Samsung Galaxy Gear Grey.

Samsung Galaxy Gear Grey

Samsung Galaxy Gear Grey