Samsung Galaxy Gear Green

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy Gear Green

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Gear Green is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Galaxy Gear Green

Samsung Galaxy Gear Green

Vindt u het ook onhandig dat u uw smartphones steeds weer uit uw broekzak of tas moet halen? Met deze groene Samsung Galaxy Gear is dat verleden tijd! De Galaxy Gear is een ‘Smart Watch’ die in verbinding staat met uw Samsung smartphone. Naast het tonen van de tijd kunt u alle binnenkomende berichtjes, telefoontjes en e-mails zien op het 1.63-inch touchscreen. Om de hele dag mee te gaan heeft Samsung de Galaxy Gear uitgerust met 315 mAh accu. Hierdoor gaat horloge minimaal 25 uur mee!

Handsfree en meer

Breng de Gear naar uw oor en u kunt het inkomende telefoontje opnemen die u binnen ziet komen op het scherm van dit unieke horloge. Uw smartphone tevoorschijn halen is dus niet meer nodig. Ook berichten en e-mails lezen kan gedaan worden op de Galaxy Gear. Daarnaast kunt u zelf ook contacten bellen. Scrol simpelweg door de contactenlijst en tik op de naam die u wilt bellen. Voor de hardlopers zit er een stappenteller met bijhorende app ingebouwd. De Gear maakt de handelingen die u normaal met een smartphone moet doen sneller en makkelijker. Het horloge zorgt ook nog voor een extra bescherming. Als de smartphone en het horloge meer dan 1,5 meter van elkaar zijn verwijderd dan wordt de smartphone vergrendeld.

De Camera

Naast de al uitgebreide mogelijkheden beschikt de Samsung Galaxy Gear ook nog over een 1.9-megapixelcamera. Deze zit verwerkt in de polsband van het horloge. Sleep uw vinger op het scherm van boven naar beneden om de camera-app te openen. Tik op het scherm en u maakt een foto of video. Dit maakt het mogelijk om spontane en verassende momenten vast te leggen foto’s worden geschoten in een maximale resolutie van 1392x1392 pixel en video’s van maximaal 10 seconden in 720p.

Specificaties Samsung Galaxy Gear Green

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Groen