Samsung Galaxy Gear Gold

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy Gear Gold

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Gear Gold is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Galaxy Gear Gold

Samsung Galaxy Gear Gold

De nieuwste sensatie op het gebied van smartphones is toch wel de Samsung Galaxy Gear Gold. Deze luxe uitstralende ‘Smart Watch’ is een slim horloge dat in contact staat met uw Samsung smartphone. Telefoontjes, sms’jes en berichten van Facebook of Twitter worden allemaal via de smartphone doorgestuurd naar het horloge. Deze kunt u dan zien op het 1.63-inch touchscreen met een resolutie van 320x320 pixels. Door de accu van 315 mAh kan de Galaxy Gear minimaal 25 uur mee. Genoeg voor de hele dag! Alle beschikbare apps en instellingen voor de Gear zijn in te stellen in de Galaxy Gear Manager App op uw smartphone.

Meer dan alleen de tijd

De Galaxy Gear is een computer dat om uw pols zit die natuurlijk de tijd laat zie maar ook andere dingen. Het touchscreen zorgt voor een eenvoudige manier om door het menu van deze ‘Smart Watch’ heen te bladeren. Zo heeft de Gear beschikking over een stappenteller die bijhoudt hoeveel u beweegt op een dag en een muziek applicatie om uw favoriete nummers af te spelen. U kunt al uw contacten bellen via het horloge door ze aan te tikken op het touchscreen of op te roepen met stemcommando en de Gear naar uw oor te brengen. Naast de vele apps die op de Galaxy Gear geïnstalleerd kunnen worden is de meeste opvallendste functie toch wel de camera. Het horloge beschikt over een 1.9-megapixelcamera die foto’s kan schieten met een resolutie van 1392x1392 pixels. Video’s worden maximaal in 720p opgenomen. Als extra beveiliging wordt de smartphone vergrendeld als het horloge en de telefoon meer dan 1.5 meter van elkaar zijn verwijderd.

Specificaties

De Samsung Galaxy Gear beschikt dus over een 315 mAh accu en een 1.9-megapixelcamera. Verder maakt de Galaxy Gear gebruikt van een 800MHz processor die nauw samenwerkt met het 512MB werkgeheugen om alles soepel te laten verlopen. De resolutie van 320x320 pixels zorgt op het 1.63-inch scherm voor een pixeldichtheid van 227 ppi. Deze hoge waarde betekent een scherpe weergave op het scherm. Verder weegt het horloge 74 gram en bedragen de afmetingen 57x37x11mm. Om alle opgenomen video’s en geschoten foto’s ergens op te slaan heeft Samsung de Galaxy Gear uitgerust met 4GB opslaggeheugen.

Specificaties Samsung Galaxy Gear Gold

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Anders