Samsung Galaxy Gear Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy Gear Black

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Gear Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Samsung Galaxy Gear Black

Samsung Galaxy Gear Black

De Samsung Galaxy Gear is dé nieuwe accessoire-sensatie van Samsung! Het is een horloge, maar niet zomaar een horloge. Hij wordt niet voor niets smartwatch genoemd, want hij connect heel slim met uw toestel. Op momenten wanneer u uw mobiel niet gebruikt komt er een melding van binnenkomende telefoontjes of berichten op het scherm van 1.63-inch. De accu van het horloge heeft een capaciteit van 315 mAh, zodat het horloge minimaal 25 uur meegaat zonder op te laden!

Bellen zonder telefoon

Als u gebeld wordt, zal de Samsung Galaxy Gear dat als eerste aan u laten weten! U kunt er dan voor kiezen om uw toestel te pakken en het telefoontje te beantwoorden, of handsfree te bellen met het horloge. Handsfree bellen is handig wanneer u bijvoorbeeld uw handen vol heeft of uw telefoon niet zo snel kunt pakken. Breng simpelweg uw pols naar uw oor en telefoneer! De Samsung Galaxy Gear is ook een prima bewaker. Zodra hij meer dan 1,5 meter van uw toestel verwijderd is, zal uw toestel vergrendeld worden. Zo kan niemand uw toestel zomaar gebruiken. 

Foto's maken met uw horloge

Alsof deze Samsung-smartwatch nog niet genoeg functies heeft, zit er ook een camera in het horloge. Gebeurt er iets wat echt fotowaardig is, dan activeert u simpelweg uw horloge en de foto is gemaakt! U hoeft uw Samsung-telefoon er niet eens meer bij te pakken. U kunt de gemaakte foto's meteen op uw smartphone opslaan, zodat ze gedeeld kunnen worden op het internet. Ook andere dingen kunnen snel worden opgeslagen. Heeft u een briljant idee, een belangrijk gesprek of moet u iets onthouden? Neem het op met Voice Memo en u zult het niet meer vergeten!

Specificaties Samsung Galaxy Gear Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart