Samsung Gear 2 Brown

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Gear 2 Brown
Productafbeelding van de Samsung Gear 2 Brown
Productafbeelding van de Samsung Gear 2 Brown

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Samsung Gear 2 Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Samsung Gear 2 Brown

Samsung Gear 2 Brown

Dit is de langverwachte opvolger van de Samsung Galaxy Gear. Deze Gear 2 werkt op het nieuwe besturingssysteem:Tizen waardoor u over nog meer apps zult beschikken. De Gear 2 zoekt net als de Gear automatisch verbindig met uw Samsung smartphone. Het gebruiksgemak is sterk verbeterd door de home button waarmee u gelijk naar het home menu van de Samsung Gear 2 gaat. De Gear 2 biedt de mogelijkheid om een gepersonaliseerde achtergrond te gebruiken, u kunt bijvoorbeeld een met de ingebouwde 2.0 megapixel camera gemaakte foto hiervoor gebruiken. De Gear 2 kan tevens als afstandsbediening gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw tv via de WatchON Remote functie.   

Sportwatch

Er is nog meer nadruk gelegd op het sport en gezondheid aspect bij de Samsung Gear 2. Dankzij de hartslagmeter kunt u tijdens het sporten uw hartslag aflezen. Daarnaast kunt u zien wat voor een afstand u heeft gelopen en hoeveel calorieën u heeft verbrand. De S Health app kan al uw resultaten bewaren en uitlezen.  

High end design 

Het design van de Gear 2 is slank, lichtgewicht, stijlvol en toch praktisch. De Samsung Gear 2 biedt u de mogelijkheid om de polsband te verwisselen. Hierdoor kunt u de kleur van uw polsband afstemmen op uw kleding.  

Specificaties Samsung Gear 2 Brown

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2014-02-23

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal band Rubber
  Kleur band Bruin
  Verwisselbare band ja
  Vorm scherm Hoekig
  Zelfstandig bellen Ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 68

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Tizen

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 59

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 37

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10
 • Multimedia

  Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

  Camera achterkant - megapixel 2

  De autofocus van een camera zorgt ervoor dat er automatisch wordt scherpgesteld op het onderwerp van de foto.

  Camera achterkant - autofocus Ja
 • Connectiviteit

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0
 • Processor

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (MHz)

  Kloksnelheid 1000

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype sAMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.63

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x320
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300 mAh
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop 3 assen
 • Veiligheidsfeatures

  IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

  IP certificering IP-67