Samsung Galaxy Fit-e SM-R375 White

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Verkoopprijs

adviesprijs 39,00

34,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Samsung Galaxy Fit-e SM-R375 White tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Samsung Galaxy Fit-e SM-R375 White

Samsung Galaxy Fit-e SM-R375 White

Ben je op zoek naar een betaalbare sportarmband waarmee je eenvoudig al je activiteiten kunt monitoren? Ga dan voor deze Samsung Galaxy Fit-e in het wit! Deze wearable van Samsung is een mooi instapmodel dat van een paar handige extra’s is voorzien.

Handige extra’s

Zo houdt de batterij het meerdere dagen vol en hoef je de fitness tracker dus niet elke nacht aan de lader te leggen. Ook kan de Fit-e tegen een stootje en een spat water, outdoor gebruik is dus geen probleem! Daarnaast is de armband zeer licht en zit deze comfortabel om je pols, waardoor je nauwelijks doorhebt dat je hem draagt.

Handig voor tijdens het sporten

De Fit-e White is van diverse sensoren voorzien waarmee automatisch drie activiteiten worden gedetecteerd, namelijk lopen, hardlopen en actief sporten. De gegevens, zoals het aantal stappen of verbrande calorieën, worden naar de Galaxy Wearable-app op je telefoon gestuurd, zodat je je voortgang in één oogopslag kunt inzien.

Specificaties Samsung Galaxy Fit-e SM-R375 White

  • Algemeen

    Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

    Garantie 2 jaar

    Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

    Garantietype Carry In
  • Algemene Features

    Tijdweergave Ja
    Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
    Trilfunctie Ja
    Materiaal Kunststof
    Waterbestendig Ja

    De kleur van het product.

    Kleur Wit
  • Connectiviteit

    Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

    Bluetooth Ja

    De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

    Bluetooth - Versie 5.0

    GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

    GPS Nee
  • Beeldscherm

    Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

    Schermresolutie 128x64 pixels
  • Accu

    De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

    Gebruiksduur 144 uur
  • Compatibiliteit

    Compatibel vanaf Android 5.0, Android 6.0, Android 7.0, Android 8.0, Android 9, iOS 8.0, iOS 8.1, iOS 8.2, iOS 9.0, iOS 10, iOS 11, iOS 12
  • Sensoren

    Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

    Accelerometer Ja
    Calorieënteller Ja

    Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

    Hartslagmeter Ja
    Slaapmonitor Ja
    Snelheidssensor Ja
    Stappenteller Ja