Samsung Galaxy Core Accu B150AC 1800 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Core Accu B150AC 1800 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Core Accu B150AC 1800 mAh

Samsung Galaxy Core Accu B150AC 1800 mAh

Waar het bij sommige smartphones niet mogelijk is om de accu te vervangen is dit bij Samsung smartphones wel mogelijk. Zo ook bij de Samsung Galaxy Core. Dit is een groot voordeel. Deze batterij kan gebruikt worden als reserve accu waardoor je nooit meer met een lege telefoon rond hoeft te lopen. Het kan ook zo zijn dat de originele batterij na verloop van tijd niet meer zo goed functioneert. Dan is het mogelijk de originele accu te vervangen met deze identieke nieuwe Samsung batterij. De Samsung Accu B150AC is geschikt voor de Galaxy Core i8260 en Galaxy Core i8262 Dual Sim.

Specificaties Samsung Galaxy Core Accu B150AC 1800 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1800 mAh