Samsung Galaxy Alpha Accu 1860 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Galaxy Alpha Accu 1860 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Galaxy Alpha Accu 1860 mAh

Samsung Galaxy Alpha Accu 1860 mAh

De Samsung Galaxy Alpha Accu 1860 mAh is een accu die speciaal voor de Samsung Galaxy Alpha is ontworpen. Mocht u veel reizen of graag een extra batterij achter de hand hebben, dan is dit de ideale accessoire! De batterij heeft een capaciteit van 1860 mAh. Deze accu voor de Samsung Alpha is een officieel Samsung-product en sluit dus perfect aan bij de afmetingen en eisen van uw toestel. Met deze accu zult u nooit meer onverwachts zonder stroom zitten en bent u dus overal bereikbaar!

Specificaties Samsung Galaxy Alpha Accu 1860 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1860 mAh