Samsung Galaxy Ace Leather Flip Case Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Galaxy Ace Leather Flip Case Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Samsung Galaxy Ace Leather Flip Case Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Galaxy Ace Leather Flip Case Black

Samsung Galaxy Ace Leather Flip Case Black

 

Een Flip Case is een mooie accessoire waarmee u snel en eenvoudig uw mobiele telefoon kan beschermen en toch eventueel snel over de telefoon kan beschikken wanneer dit nodig is! Ga voor kwaliteit en kies deze accessoire, dit is een originele Samsung accessoire en is speciaal ontwikkeld voor de Samsung Galaxy Ace waardoor de accessoire een perfecte match zal vormen met de mobiele telefoon. Wanneer u veel gebruik maakt van uw mobiele telefoon dan kan het natuurlijk voorkomen dat de telefoon beschadigt raakt. De Flip Case kan in dat geval die schade opvangen, zo voorkomt u onnodige schade! Deze Case heeft een fantastische zwarte kleur en ziet er mede daarom fantastisch uit.

Specificaties Samsung Galaxy Ace Leather Flip Case Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart