Samsung Flip Cover Samsung Galaxy Note 2 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Flip Cover Samsung Galaxy Note 2 White

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Samsung Flip Cover Samsung Galaxy Note 2 White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Flip Cover Samsung Galaxy Note 2 White

Samsung Flip Cover Samsung Galaxy Note 2 White

 

De Samsung Galaxy Note 2 is één van de beste toestellen van dit moment en met een reden. Het toestel beschikt over een fantastisch 5.5 inch beeldscherm waardoor u nog meer met uw telefoon kan doen dan u hiervoor al deed. Natuurlijk zit er ook een nadeel aan dit grote scherm, namelijk dat dit vatbaar is voor schade als u de telefoon gebruikt. Wanneer u lang wilt genieten van deze fantastische mobiele telefoon dan is het aan te raden om extra bescherming te bieden voor de telefoon. Dat kan met een flip cover, deze flip cover is gemaakt door Samsung zelf waardoor de Flip Cover perfect bij het toestel past. Natuurlijk ziet de accessoire er ook nog eens top uit! Doordat er op de cruciale plekken uitsparingen zijn gemaakt kunt u het toestel nog gewoon optimaal gebruiken, ook wanneer de Flip Case om het toestel zit. Geniet van uw toestel en neem de mobiele telefoon overal onbezorgd naar toe!

Specificaties Samsung Flip Cover Samsung Galaxy Note 2 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Book Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit