Samsung Extra Battery Kit Galaxy S5 Mini White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Extra Battery Kit Galaxy S5 Mini White is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Extra Battery Kit Galaxy S5 Mini White

Samsung Extra Battery Kit Galaxy S5 Mini White

Als u veel onderweg bent en graag een volle accu heeft dan is een extra accu voor uw Samsung Galaxy S5 Mini erg handig. Met deze Extra Battery Kit van Samsung heeft u nóg meer dan alleen dat in huis, want u kunt hiermee uw accu ook opladen. Zo heeft u te allen tijde een opgeladen accu bij de hand, zodat u altijd bereikbaar blijft. Wanneer u de extra batterij meeneemt kunt u deze in het doosje bewaren, zodat deze goed beschermd blijft en ongeschonden in uw Samsung Galaxy S5 Mini geplaatst kan worden. Door middel van het handige LED-lampje kunt u de status van de batterij in de gaten houden.

Specificaties Samsung Extra Battery Kit Galaxy S5 Mini White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2100 mAh