Samsung Desktop Dock EDD-D200 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Desktop Dock EDD-D200 White
Productafbeelding van de Samsung Desktop Dock EDD-D200 White

Klanten zijn blij met:

 • Makkelijk opladen
 • Standaard en oplader in één
 • Officieel Samsung oplaadstation

Uitgebreide specificaties

De Samsung Desktop Dock EDD-D200 White is niet meer leverbaar.

Naar alle docking stations

Beschrijving van de Samsung Desktop Dock EDD-D200 White

Samsung Desktop Dock EDD-D200 White

 

Opzoek naar de ideale Desktop Dock voor uw Samsung toestel? Samsung heeft een  Dock gemaakt die onder andere bij de Samsung Galaxy S4 past en de Note II. Wanneer u aan het werk bent of iets anders uitvoert aan uw bureau dan is het handig om goed bereikbaar te blijven. Een Dock biedt de ideale uitkomst, immers uw mobiele telefoon licht op wanneer u nieuwe berichten krijgt. Zo bent u altijd op de hoogte wat er om u heen gebeurt. Verder laadt de Dock de telefoon ook nog eens op, zo hoeft u zich geen enkele zorgen te maken  over het eventueel ontladen van de accu van uw mobiele telefoon. Ook na een lange dag kunt u nog volop aan de gang met uw toestel! Verder is er een 3.5mm poort aanwezig zodat u externe speakertjes kunt aansluiten, zo maakt u van uw dock de ideale muziekspeler!

Specificaties Samsung Desktop Dock EDD-D200 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit