Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016)
Productafbeelding van de Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016)

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016) is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016)

Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016)

De Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016) is een simpele cover voor je smartphone. Deze backcover is door Samsung zelf ontworpen voor de 2016-editie van de Galaxy A5. Hierdoor weet je zeker dat deze een perfecte pasvorm heeft en perfect aansluit. De cover is gemaakt van een transparante kunststof, waardoor het design van je Galaxy A5 gewoon zichtbaar blijft. De cover is om de rand en de hoeken voorzien van zwart. Dit creëert een effect alsof je smartphone is ingelijst. Een waar kunststukje dus! Je hoeft bovendien niet in te leveren op de gebruiksvriendelijkheid van je toestel. Door de handige uitsparingen in de cover is er ruimte om gewoon je camera’s, knoppen en poorten te gebruiken zoals je dat gewend bent. De handige cover is bovendien zo dun mogelijk gehouden, waardoor je telefoon net zo in je hand blijft liggen als je gewend bent.

Specificaties Samsung Clear Cover Black Galaxy A5 (2016)

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig