Samsung Back Cover White voor Samsung Galaxy Note 2

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Samsung Back Cover White voor Samsung Galaxy Note 2

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Samsung Back Cover White voor Samsung Galaxy Note 2 is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Samsung Back Cover White voor Samsung Galaxy Note 2

Samsung Back Cover White voor Samsung Galaxy Note 2

 

Een mobiele telefoon is vatbaar voor schade, dat is helaas een feit. Geen enkel toestel ontkomt aan schade, of het nou kleine schade is of grote, elk toestel raakt na verloop van tijd enigszins beschadigd. Natuurlijk is het ideaalbeeld een telefoon die nooit kapot gaat, maar de werkelijkheid is anders. Gelukkig heeft Samsung het heft in eigen handen genomen en een Back Cover ontworpen, speciaal voor de Samsung Galaxy Note 2. Aangezien de Note 2 een behoorlijk formaat heeft moet de accessoire ook een behoorlijk oppervlakte beschermen. Toch heeft Samsung het voor elkaar gekregen om de accessoire toch dun te laten zijn, waardoor het bijna niet opvalt dat er een back cover om uw toestel heen zit. Zo behoudt uw mobiele telefoon het mooie uiterlijk en profiteert u van de bescherming die de back cover biedt! 

Specificaties Samsung Back Cover White voor Samsung Galaxy Note 2

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Wit