Samsung Accu EBK1G6UWUGSTD 3000 mAh Galaxy S3 (Neo) + Cover White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Accu EBK1G6UWUGSTD 3000 mAh Galaxy S3 (Neo) + Cover White is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Accu EBK1G6UWUGSTD 3000 mAh Galaxy S3 (Neo) + Cover White

Samsung Accu EBK1G6UWUGSTD 3000 mAh Galaxy S3 (Neo) + Cover White

Deze Samsung-accu van 3000 mAh is speciaal gemaakt voor de Galaxy S3 (Neo). Bent u toe aan een nieuwe accu, of wilt u graag een reserve-accu om mee te kunnen nemen als back-up? Deze accu beschikt over 3000 mAh, waardoor uw telefoon weer een hele lange tijd mee zal gaan. U hoeft nooit meer met een lege batterij te zitten, want met deze reserve accu kunt u goed voorbereid op weg! Naast een reserve accu zit er in dit pakket ook een witte back cover. 

Specificaties Samsung Accu EBK1G6UWUGSTD 3000 mAh Galaxy S3 (Neo) + Cover White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 3000 mAh