Samsung Accu EB615268VUC Galaxy Note 2500 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Accu EB615268VUC Galaxy Note 2500 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Accu EB615268VUC Galaxy Note 2500 mAh

Samsung Accu EB615268VUC Galaxy Note 2500 mAh

Een nieuwe accu voor uw toestel kan op vele manieren handig uitpakken. Zo kunt u bijvoorbeeld 2 accu’s opladen waardoor u feitelijk gewoon twee keer zoveel stroom heeft voor uw toestel! Zeker een groot toestel zoals de Samsung Galaxy Note verbruikt natuurlijk relatief veel stroom en daarom is het handig om een tweede accu tot uw beschikking te hebben. Laat bijvoorbeeld een volle accu in uw portemonnee liggen, zo heeft u ook in noodsituaties altijd genoeg stroom over om het nodige met uw mobiele telefoon te kunnen! Uw toestel heeft geen alternatieve achterkant nodig voor deze accu, het toestel behoudt dus de originele afmetingen.

Specificaties Samsung Accu EB615268VUC Galaxy Note 2500 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2500 mAh