Samsung Accu EB494358VU Samsung Galaxy Ace/Gio/Star

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Accu EB494358VU Samsung Galaxy Ace/Gio/Star is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Accu EB494358VU Samsung Galaxy Ace/Gio/Star

Samsung Accu EB494358VU Samsung Galaxy Ace/Gio/Star

De Samsung Accu EB494358VU Samsung Galaxy Ace/Gio/Star is dé batterij voor je Samsung-telefoon. De sterke accu zorgt er voor dat je je smartphone optimaal kunt gebruiken. Neem de EB494358VU als extra batterij en je kunt nog veel langer genieten van alle functies van de Galaxy-smartphone. De batterij heeft een batterijcapaciteit van 1350 mAh. De compacte accu kun je altijd over mee naar toe nemen, want de batterij neemt amper ruimte in. De Samsung Accu EB494358VU accu is geschikt voor de Galaxy Ace, Galaxy Gio en Galaxy Star.

Specificaties Samsung Accu EB494358VU Samsung Galaxy Ace/Gio/Star

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1350 mAh