Samsung Accu EB-B600BEBECWW Samsung Galaxy S4

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Samsung Accu EB-B600BEBECWW Samsung Galaxy S4 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Samsung Accu EB-B600BEBECWW Samsung Galaxy S4

Samsung Accu EB-B600BEBECWW Samsung Galaxy S4

Op zoek naar wat extra power voor je mobiele telefoon? Deze originele accu van Samsung is de accu voor de Samsung Galaxy S4. Een extra accu kan in veel situaties erg handig zijn. Wanneer u na een dag net nog een beetje extra stroom wil overhouden bijvoorbeeld of wanneer u op reis gaat. Door de aanschaf van de accu krijgt u in feite de dubbele hoeveelheid stroom tot uw beschikking zonder dat uw mobiele telefoon er dikker of lelijker van wordt! Ook kan na enig tijd de accu minder goed gaan werken. 

Specificaties Samsung Accu EB-B600BEBECWW Samsung Galaxy S4

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2600 mAh