Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black
Productafbeelding van de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black
Productafbeelding van de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black

Klanten zijn blij met:

 • Nooit meer zonder stroom
 • Draadloos laden
 • Extra snel opladen

Uitgebreide specificaties

De Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black

Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black

De Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard is een handige houder om op je bureau thuis of op kantoor te zetten. Eenvoudig bevestigen of verwijderen van je smartphone op de houder/oplader tijdens het opladen. Met deze magnetische bureauhouder kun je telefoon draadloos opladen, ook al ondersteunt je toestel geen 'Qi Wireless Charging'. Hiervoor heb je nog wel een Ryval Magnetische Draadloze Patch nodig: deze zijn los verkrijgbaar voor micro-USB, USB-C en Apple Lightning. Voor toestellen met Qi-ondersteuning heb je de Ryval Magnetische Patch External nodig. Deze wordt met deze bureauhouder voor één smartphone meegeleverd. Verder is er geen aansluiting op de oplaadpoort nodig voor smartphones met Qi-ondersteuning.

Hoe gebruik je de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black?

Om de deze Ryval Magnetic Wireless Desk Charger te gebruiken, heb je niet alleen deze standaard nodig maar ook een magnetisch plaatje, om deze magnetisch te fixeren. Deze wordt voor één smartphone met geïntegreerd draadloos opladen meegeleverd en is tevens apart van deze houder aan te schaffen. De accessoires werkt eenvoudig en dit gaat als volgt. De magnetische houder zet je op je bureau neer en sluit je met de meegeleverde micro-USB naar USB-kabel aan, op de USB-poort van je computer of laptop. Vervolgens plaats je de Ryval Magnetische Draadloze Patch met de juiste aansluiting op de achterkant van je smartphone. De Ryval Patch is beschikbaar met de volgende aansluitingen: micro-USB, USB-C en Lightning. Ook is er een externe patch beschikbaar zonder aansluiting voor smartphones die al Qi ondersteunen. Zowel de bureauhouder als de patch zijn magnetisch, hierdoor is het mogelijk om je telefoon te plaatsten op de bureaulader voor draadloos opladen.

Let op! De Ryval Magnetische Snelladers werken alleen in combinatie met de Ryval Magnetische Patches en zijn los verkrijgbaar. De patches zijn beschikbaar voor Micro-USB, USB-C en Apple Lightning. De Magnetische Patch External is beschikbaar voor toestellen met geïntegreerd Qi draadloos opladen.

Geschikte telefoons en tablets

De Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Stroomvoorziening

  Output 1 Snelladen Ja