Ryval Magnetische Draadloze Patch Micro-USB

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Ryval Magnetische Draadloze Patch Micro-USB is niet meer leverbaar.

Naar alle Gadgets

Beschrijving van de Ryval Magnetische Draadloze Patch Micro-USB

Ryval Magnetische Draadloze Patch Micro-USB

Met deze Ryaval Magnetische Draadloze Patch Micro-USB kan je elke telefoon met micro-USB-poort vanaf nu draadloos opladen. De patch werkt perfect in combinatie met de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Standaard, de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Autohouder en de Ryval Magnetische Draadloze Snellader/Powerbank. Deze drie draadloze van laders van Ryval zijn net als de patch magnetisch: je smartphone blijft dus perfect op de standaard of autohouder zitten. Daarnaast werkt de patch ook met andere draadloze laders.

Let op! De Ryval Magnetische Patch werkt ook met andere draadloze opladers. Magnetische fixatie werkt dus alleen goed in combinatie met de Ryval Magnetische Snelladers en zijn los verkrijgbaar. De Patch wordt zonder hoesje geleverd.

Specificaties Ryval Magnetische Draadloze Patch Micro-USB

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-22

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw