Runtastic Speed en Cadence Sensor

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic Speed en Cadence Sensor

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Speed en Cadence Sensor is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Runtastic Speed en Cadence Sensor

Runtastic Speed en Cadence Sensor

De Runtastic Speed & Cadence Sensor maakt van jou smartphone een professionele fietscomputer! Deze handige gadget meet namelijk onder andere je snelheid, hoogte en gps-positie. Zo kun je altijd jou sportieve prestaties op de fiets in de gaten houden, waardoor het een ideale gadget is om mee te trainen. Ook heeft de Runastic Sensor een hartslagmeter. Deze kan niet alleen altijd je hartslag monitoren, maar ook beoordelen. Zo wordt je gewaarschuwd als je hartslag te hoog is. De sensor kan handig op elke fiets worden gemonteerd met de bijgeleverde accessoires.

Koppeling met je smartphone

Je koppelt de Runtastic Speed & Cadence Sensor aan je smartphone via Bluetooth. Als je dan de Runtastic Road Bike applicatie installeert, worden alle gegevens over je fietstochten automatisch naar je smartphone verstuurd. In deze app worden alle resultaten overzichtelijk weergegeven, zodat je precies kan zien hoe je er conditioneel voor staat. Ook wordt via GPS altijd je locatie bepaald en kun je dus bepaalde routes opslaan en delen met anderen! Bovendien wordt ook de cadans gemeten, het aantal omwentelingen die je benen maken per minuut. Alle smartphones met iOS 8 en nieuwer of Android 4.3 en hoger zijn hiervoor geschikt.

Specificaties Runtastic Speed en Cadence Sensor

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-10-28

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart