Runtastic Orbit Armband Set 1

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic Orbit Armband Set 1

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Orbit Armband Set 1 is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Runtastic Orbit Armband Set 1

Runtastic Orbit Armband Set 1

Heb je een Runtastic Orbit? Geef deze een frisse look met de Runtastic Orbit Armband Set 1. De set bestaat uit drie armbanden in de felle kleuren Sunshine Yellow, Ordinary Orange en Powerful Pink. Hiermee geef je je Runtastic Orbit gemakkelijk een andere kleur. Als jij van vrolijk houdt is dit de ideale accessoire! Het verwisselen van een armband voor de Runtastic Orbit gaat razendsnel en is heel simpel. Met alle verschillende armbanden kun je per activiteit kiezen welke kleur band daarvoor geschikt is! De banden zijn net als de standaard meegeleverde band erg flexibel en hebben een verstelbare sluiting. Hierdoor zit de Runtastic Orbit Armband altijd comfortabel om je pols en is hij voor iedereen geschikt.

Specificaties Runtastic Orbit Armband Set 1

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-10-28

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Anders