Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Runtastic Orbit

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Orbit is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Runtastic Orbit

  Runtastic Orbit

  De Runtastic Orbit is een veelzijdige fitnesstracker die niet alleen je activiteiten bijhoudt, maar je ook motiveert om actief te worden en te blijven. Je kunt de Orbit dragen in de meegeleverde zwarte of blauwe polsband, of in de clip. Bovendien zijn er nog veel meer kleuren armbandjes beschikbaar, zodat je de Orbit altijd kunt afstemmen op je eigen wensen. Naast stijlvol is de tracker ook bijzonder functioneel. Je kunt onder andere je stappen bijhouden, je afgelegde afstand, je verbrande calorieën, je hartslag, en de duur van je activiteiten.

  Veelzijdig en functioneel

  Het bijhouden van je beweging kan met de Runtastic Orbit onder bijzonder veel omstandigheden: uiteraard kun je ermee wandelen, rennen of fietsen, maar de Orbit is bovendien waterproof tot 100m, dus zelfs wanneer je in het zwembad baantjes aan het trekken bent kan de Orbit precies bijhouden wat je doet. Daarnaast is de Orbit meer dan een activiteitstracker: ook je slaap kun je moeiteloos monitoren met de tracker. Zo zorg je voor een gezonde nachtrust naast je actieve leven. Met een batterijduur tot wel vijf à zeven dagen hoef je bovendien geen moment van je activiteiten te missen.

  Persoonlijk

  Het fijne aan de Runtastic Orbit is dat je de tracker volledig kunt personaliseren. Met de speciale Runtastic Me-app kun je je eigen informatie invullen waardoor de tracker precies weet wie jij bent, en je van veel meer gedetailleerde informatie kan voorzien. Je kunt in de Me-app ook dagelijkse doelen instellen om naar toe te werken. Mocht dat nog niet motiverend genoeg voor je zijn, dan kun je tevens een trilalarm instellen na een periode van inactiviteit, waarmee de tracker je eraan herinnert in beweging te komen.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Runtastic Orbit

  Alle specificaties en eigenschappen van de Runtastic Orbit overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 6 maanden

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Scherm Ja
   Gebogen scherm Ja
   Tijdweergave Ja
   Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
   Trilfunctie Ja
   Waterdicht Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Beeldscherm

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie Nee

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Nee
  • Compatibiliteit

   Compatibel vanaf Android 4.3, Windows Phone 8.1, iOS 7.0
  • Sensoren

   Afstandsmeter Ja
   Bewegingssensor Ja
   CalorieŽnteller Ja

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Slaapmonitor Ja
   Snelheidssensor Ja
   Stappenteller Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  Er zijn geen geschikte telefoons en tablets gevonden in combinatie met de Runtastic Orbit.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Runtastic Orbit

  Er zijn nog geen reviews over de Runtastic Orbit.

Runtastic Orbit

Runtastic Orbit