Runtastic Orbit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic Orbit
Productafbeelding van de Runtastic Orbit

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, hartslag, slaap, snelheid en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Orbit is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Runtastic Orbit

Runtastic Orbit

De Runtastic Orbit is een veelzijdige fitnesstracker die niet alleen je activiteiten bijhoudt, maar je ook motiveert om actief te worden en te blijven. Je kunt de Orbit dragen in de meegeleverde zwarte of blauwe polsband, of in de clip. Bovendien zijn er nog veel meer kleuren armbandjes beschikbaar, zodat je de Orbit altijd kunt afstemmen op je eigen wensen. Naast stijlvol is de tracker ook bijzonder functioneel. Je kunt onder andere je stappen bijhouden, je afgelegde afstand, je verbrande calorieën, je hartslag, en de duur van je activiteiten.

Veelzijdig en functioneel

Het bijhouden van je beweging kan met de Runtastic Orbit onder bijzonder veel omstandigheden: uiteraard kun je ermee wandelen, rennen of fietsen, maar de Orbit is bovendien waterproof tot 100m, dus zelfs wanneer je in het zwembad baantjes aan het trekken bent kan de Orbit precies bijhouden wat je doet. Daarnaast is de Orbit meer dan een activiteitstracker: ook je slaap kun je moeiteloos monitoren met de tracker. Zo zorg je voor een gezonde nachtrust naast je actieve leven. Met een batterijduur tot wel vijf à zeven dagen hoef je bovendien geen moment van je activiteiten te missen.

Persoonlijk

Het fijne aan de Runtastic Orbit is dat je de tracker volledig kunt personaliseren. Met de speciale Runtastic Me-app kun je je eigen informatie invullen waardoor de tracker precies weet wie jij bent, en je van veel meer gedetailleerde informatie kan voorzien. Je kunt in de Me-app ook dagelijkse doelen instellen om naar toe te werken. Mocht dat nog niet motiverend genoeg voor je zijn, dan kun je tevens een trilalarm instellen na een periode van inactiviteit, waarmee de tracker je eraan herinnert in beweging te komen.

Specificaties Runtastic Orbit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3, Windows Phone 8.1, iOS 7.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja