Runtastic Libra Scale White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic Libra Scale White

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Libra Scale White is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Runtastic Libra Scale White

Runtastic Libra Scale White

De Runtastic Libra Scale White is een heuse smart-weegschaal. Je vraagt je misschien af waarom Belsimpel een weegschaal verkoopt. Deze weegschaal is een handige accessoire voor iedereen. Je kunt deze weegschaal gemakkelijk koppelen met je smartphone, zodat allerlei handige informatie wordt opgeslagen in je smartphone. Je kunt, in combinatie met de Runtastic Libra app je statistieken bijhouden, zodat je een duidelijk schema krijgt van je lichaamscompositie over een bepaalde tijd. Deze uiterst slimme weegschaal meet meer dan alleen je gewicht. Zo wordt je ook op de hoogte gehouden van je vetpercentage, spiermassa, gewicht van je botten en nog veel meer. Met behulp van de applicatie op je smartphone kun je een doel voor jezelf instellen en hier naartoe werken. De weegschaal herkent tot wel acht verschillende personen, zodat je hele gezin er gebruik van kan maken.

Specificaties Runtastic Libra Scale White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-10-23

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit