Runtastic Libra Scale Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic Libra Scale Black

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Libra Scale Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Runtastic Libra Scale Black

Runtastic Libra Scale Black

De Runtastic Libra Scale Black is niet zomaar een weegschaal. Het is een heuse smart-weegschaal. Deze weegschaal meet allerlei handige lichaamseigenschappen zoals je gewicht, vetpercentage, water percentage, spiermassa, botmassa, BMI-index en nog veel meer. De weegschaal werkt uitstekend met de gratis Runtastic Libra applicatie voor op je smartphone. Zo kun je met je smartphone een doel zetten om jouw ideale gewicht en/of lichaamscompositie te bereiken. Deze weegschaal kan vervolgens op basis van je activiteitenniveau erg accuraat een voorspelling genereren. Deze Runtastic Libra kan tot acht verschillende personen herkennen, zodat iedereen binnen je gezin er gebruik van kan maken.

Specificaties Runtastic Libra Scale Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-10-23

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart