Runtastic GPS Watch Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic GPS Watch Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, hartslag en snelheid
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Runtastic GPS Watch Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Runtastic GPS Watch Black

Runtastic GPS Watch Black

De Runtastic GPS Watch Black combineert het comfort van een sportief horloge met het gemak van een fitnesstracker. Dit GPS-horloge beschikt over de standaard horloge-functies, zoals een display voor tijd en datum, een alarm, en achtergrondverlichting voor goede zichtbaarheid, ook in het donker. Met de meegeleverde USB kabel sluit je het horloge eenvoudig aan op je computer, zodat je gegevens kunt overzetten.

Data

Zoals de naam al zegt, beschikt de Runtastic GPS Watch over GPS. Hiermee slaat het horloge niet alleen data op over je activiteiten, maar biedt het ook een betrouwbaar kompas met navigatiefuncties. Zo raak je dus niet de weg kwijt tijdens je training. Bovendien houdt het horloge ook je snelheid, je hoogte, en je hartslag bij. Daarnaast kun je de data van je GPS Watch uploaden naar de Runtastic-website, waar je deze naar wens kunt bijstellen en analyseren. Bovendien bestaat er een actieve en gemotiveerde Runtastic-community.

Fitness

De voornaamste functie van de Runtastic GPS Watch Black is uiteraard het bijhouden van je fitness. Hiervoor is het horloge uitgerust met onder andere een ANT+™ hartslagmonitor die zich bevindt in de bijgeleverde borstriem. De GPS Watch kan bovendien meerdere fitness-profielen en training zones opslaan, zodat je je horloge moeiteloos op verschillende activiteiten kunt afstemmen. Met een batterijduur van 14 uur hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat je horloge tijdens je training uitvalt.

Specificaties Runtastic GPS Watch Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Snelheidssensor Ja