Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, hartslag, snelheid en stappen

Uitgebreide specificaties

De Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro

Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro

De Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro is de perfecte accessoire voor iedere fanatieke sportman/sportvrouw. Je draagt dit apparaatje om je borst heen. Dankzij de comfortabele band heb je bijna niet door dat hij om je borst zit. Het apparaatje zit op de voorkant van je borst en is erg klein. Ook van dit apparaatje heb je geen last tijdens het sporten. Het apparaatje gaat erg duurzaam met zijn energie om en de batterij is eenvoudig verwisselbaar. De band is eenvoudig af te stellen, zodat hij om ieders borst heen past en voor iedereen een comfortabele hartslagmeter kan zijn.

Maar wat doe je er mee?

De Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro houdt allerlei informatie bij over je actieve sportleven. Terwijl je aan het sporten bent meet dit apparaatje je snelheid, afgelegde afstand, hoogte en de duur van je oefening. Daarnaast wordt vanzelfsprekend je hartslag bijgehouden, zodat je die later kan bekijken en analyseren. Deze hartslagmeter beschikt ook over een 5.3 kHz signaal waarmee je hem kan verbinden met vele cardio-apparatuur in sportscholen en fitness ruimtes. Denk hierbij aan crosstrainers, loopbanden of roeiapparaten. Zo kun je ook in de koude wintermaanden lekker hardlopen, zonder dat je kans maakt op onderkoeling of natgeregend te worden.

Analyseren

De Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro zou waardeloos zijn als je de opgemeten data niet kunt bekijken en analyseren. Dit is gelukkig erg eenvoudig! De hartslagmeter maakt gebruik van Bluetooth om de gegevens naar een van de vele Runtastic-applicaties te sturen. Je kunt dan op je smartphone of tablet al je trainingsstatistieken in een handig overzicht bekijken. Een van deze applicaties is de Runtastic Pro app, die je bij aanschaf van deze hartslagmeter gratis kunt downloaden!

Specificaties Runtastic Bluetooth Chest Receiver + App Pro

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 3.0, Windows Phone 8.0, iOS 8.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja