Qantik Astro 360 Camera

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Qantik Astro 360 Camera is niet meer leverbaar.

Naar alle Gadgets

Beschrijving van de Qantik Astro 360 Camera

Qantik Astro 360 Camera

Tover je smartphone om in een 360°-camera met de Qantik Astro 360 Camera en deel je foto’s en video’s direct via WhatsApp, Instagram, Snapchat of Facebook. Ook kun je live streamen naar verschillende social media-kanalen. De kleine camera is dus ideaal voor de fanatieke smartphonefotografen onder ons. De Qantik Astro 360 Graden Camera wordt geleverd met twee adapters: micro-USB en USB-C. Deze plug je in de camera en vervolgens kun je de accessoire aansluiten op een telefoon met micro-USB- of USB-C-poort. Om de Astro 360°-camera te gebruiken heb je een speciale app nodig die je vanuit de Google Play Store kunt downloaden. Deze app is gebruiksvriendelijk en voegt leuke opname- en bewerkingsfuncties toe.

Geschikt voor Android-telefoons

De Qantik Astro 360 Camera is compatibel met Android-smartphones die OTG (On The Go) ondersteunen. Controleer daarom goed of je Android-telefoon OTG ondersteunt.

Video's over de Qantik Astro 360 Camera

Belsimpel-productvideo voor de Qantik Astro 360 Camera

Geschikte telefoons en tablets

De Qantik Astro 360 Camera is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Qantik Astro 360 Camera

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2017-12-04

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart