Powerful - Patty McCord

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, overmorgen in huis

Verkoopprijs

53,95

Voor 23:30 uur besteld,
overmorgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Powerful - Patty McCord

In Powerful legt Patty McCord, voormalig Human Resources-manager en "Chief Talent Officer" bij Netflix uit, uit hoe je een bedrijfscltuur bouwt vol negens en tienen. Hierdoor is het mogelijk om samen heel veel gedaan te krijgen en samen echt iets unieks neer te zetten. De no-nonsense McCord is een echte autoriteit op het gebied van HR en talent-management - met dank aan haar inzet staat Netflix jaarlijks hoog in de lijstjes van ultieme werkplekken. Door Powerful te lezen leer je wat collega's in je waarderen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je je team naar een nóg hoger niveau tilt. Het boek is sterk geschreven en met dank aan de directe stijl van McCord is Powerful zo'n boek dat je binnen no-time hebt uitgelezen.

Specificaties Powerful - Patty McCord

 • Algemeen

  Aantal paginas 228
  Taal Engels

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit