PopSocket Expanding Stand/Grip Aluminium Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De PopSocket Expanding Stand/Grip Aluminium Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de PopSocket Expanding Stand/Grip Aluminium Black

PopSocket Expanding Stand/Grip Aluminium Black

PopSockets zijn superhandige gadgets voor je smartphone of andere toestellen. De zwarte aluminium PopSocket Stand/Grip is multifunctioneel en universeel. Alle devices met een vlakke achterkant zijn compatibel en de PopSockets werken het beste op een glad hoesje.

Als de PopSocket volledig is ingedrukt neemt het weinig ruimte in. Gedeeltelijk uitgeklapt is de PopSocket Aluminium Black handig voor het opbergen van oortjes. Als de zwarte stand/grip volledig is uitgeklapt, heb je toestel stevig vast door twee vingers onder de PopSocket te houden.

Geschikte telefoons en tablets

De PopSocket Expanding Stand/Grip Aluminium Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties PopSocket Expanding Stand/Grip Aluminium Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-10-17

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart