PNY VR-bril Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De PNY VR-bril Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de PNY VR-bril Black

PNY VR-bril Black

Stap in de wereld van virtual reality met deze PNY VR-bril Black. Speel games of bekijk video’s in beelden van 360 graden, en dat met je eigen smartphone! Hiervoor heb je natuurlijk wel een app of spel nodig die VR ondersteunt. Bij de PNY The DiscoVRy Headset wordt geen controller meegeleverd. Games spelen doe je door te focussen met je ogen; je kunt bijvoorbeeld racen of schieten door je ogen op de juiste plek te richten. Een fysieke knop om menu's of opties te selecteren ontbreekt bij deze bril, ook dat doe je door met je hoofd te bewegen. Deze VR-bril is compatibel met iOS en Android. En verder is de VR-headset geschikt voor telefoons met minimaal een 4-inchscherm en maximaal een 6-inchscherm.

Geschikte telefoons en tablets

De PNY VR-bril Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties PNY VR-bril Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-11-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart