Pebble Time Smartwatch White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Pebble Time Smartwatch White
Productafbeelding van de Pebble Time Smartwatch White

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • 41mm kast

Uitgebreide specificaties

De Pebble Time Smartwatch White is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Pebble Time Smartwatch White

Pebble Time Smartwatch White

De Pebble Time Smartwatch White is de ideale aanvulling op je smartphone, want dit device doet veel meer dan alleen de tijd weergeven. Je koppelt je telefoon namelijk aan het horloge. Vervolgens heb je je notificaties altijd binnen handbereik, zonder dat je daarvoor je telefoon uit je broekzak hoeft te vissen. Het horloge geeft onder andere meldingen van apps weer, het nieuws, sport scores, gemiste oproepen, afspraken in je agenda en het weerbericht. Ook kun je bijvoorbeeld simpelweg naar het volgende nummer in je afspeellijst doorspoelen. Je hoeft dus nooit meer wat te missen, maar je zit ook niet onbeleefd met je smartphone in je handen!

Erg handig

De Pebble Time Smartwatch White zal je leven niet alleen eenvoudiger maken, maar ook mooier. Het horloge is namelijk ook een mooi fashion-item. Het klokje heeft een strakke vormgeving met een chique witte kleur waar je zeker mee op zult vallen. Erg handig: de smartwatch is compatibel met zowel Android- als iPhone-telefoons. Het maakt dus niet uit wat voor telefoon je hebt, dit horloge is er aan te koppelen. Dus ook als je een nieuwe telefoon krijgt met een ander besturingssysteem kun je dit horloge blijven gebruiken. Bovendien maakt het niet uit wat voor levensstijl je hebt. De Pebble Time Smartwatch kan je hardloopresultaten bijhouden, maar ook een melding geven als je een afspraak in je agenda hebt staan.

Overal en altijd

De Pebble Time Smartwatch White heeft een zeer krachtige batterij. Je bent daardoor niet eindeloos aan het opladen en hoeft je ook niet druk te maken over een lege batterij aan het einde van de dag. De accu gaat namelijk tot wel zeven dagen mee! Ook erg fijn is de waterdichtheid van het horloge. Het is dus geen enkel probleem als je per ongeluk in het zwembad of onder de douche stapt met je horloge nog om, of als er zich ineens een bui voordoet. De smartwatch blijft heel tot 30 meter diepte. Dus ook als je een beetje onhandig bent is dit horloge een fijne aankoop.

Geschikte telefoons en tablets

De Pebble Time Smartwatch White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Pebble Time Smartwatch White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-02-24

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 41mm
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 42.5 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 37.5 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 40.5 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 9.5 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype E-Ink

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.25 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 168x144 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Stappenteller Ja