Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Pebble Time Smartwatch Black

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.25 inch scherm
 • Flexibele band van siliconen
 • Handige verwisselbare band
 • Met stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Pebble Time Smartwatch Black is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Pebble Time Smartwatch Black

  Pebble Time Smartwatch Black

  De Pebble Time Smartwatch Black is een stijlvolle smartwatch en een behoorlijke verbetering ten opzichte van het vorige model. Natuurlijk kan je op de Pebble Time de tijd bekijken, maar je gebruikt de smartwatch voornamelijk in combinatie met je iPhone of Android-telefoon. Door handige samenwerking tussen het horloge en je telefoon wordt het gebruik van allerlei apps nog makkelijker. Je installeert bijvoorbeeld een applicatie op je smartphone en je ontvangt meteen de notificaties op je horloge.

  Overal en altijd

  De Pebble Time houdt je natuurlijk makkelijk bij je en het handigste is dat het horloge heel lang mee gaat. Ook wel eens 's avonds op het station gestaan met een lege telefoon? Erg onhandig als je wil weten hoe laat het is en hoeveel tijd je nog hebt om op het volgende perron te komen. Gelukkig heeft de Pebble Time Smartwatch een uitstekende batterij die het zeker zeven dagen volhoudt zonder opladen. Je kan de Pebble Time trouwens echt bijna altijd omhouden: het horloge is namelijk waterdicht. Ook onder de douche, tijdens het afwassen of in het zwembad ben jij met de Pebble Time altijd bij de tijd!

  Waarom Pebble Time?

  De Pebble Time Smartwatch Black is een goede keuze om meerdere redenen. Een van de belangrijkste redenen is dat het slimme horloge een mooi fashion item is. Het stijlvolle design van de smartwatch doet niet onder voor het uiterlijk van de duurste horlogemerken. Natuurlijk is wat de Pebble Time écht onderscheidt de manier waarop je deze gebruikt. Een smartwatch maakt je leven op veel manieren eenvoudiger. Met de Pebble Time zie je bijvoorbeeld ook als je op de fiets zit welke berichten je binnenkrijgt of spoel je door naar het volgende nummer in je muziekafspeellijst. 

   

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Pebble Time Smartwatch Black

  Alle specificaties en eigenschappen van de Pebble Time Smartwatch Black overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

   Introductiedatum 2015-02-24

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 2 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Siliconen
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 42.5 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 37,5 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 40,5 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 9,5 mm
  • Multimedia

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen Nee
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype E-Ink

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.25 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 168x144 pixels
  • Accu

   Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

   Draadloos laden nee
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja
   Stappenteller Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

  De Pebble Time Smartwatch Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Pebble Time Smartwatch Black

  Er zijn nog geen reviews over de Pebble Time Smartwatch Black.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Pebble Time Smartwatch Black.

Pebble Time Smartwatch Black

Pebble Time Smartwatch Black