Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met Bluetooth 2.1
 • Met ingebouwde speaker
 • Verbindt met 10 toestellen

Uitgebreide specificaties

De Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit

Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit

Met deze Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit gaat u veilig en volledig genavigeerd op reis. De bijgeleverde houder zorgt ervoor dat uw smartphone, van 55 tot 70 mm breed, midden op uw dashboard in een goede gezichtshoek geplaatst kan worden.  De houder wordt doormiddel van een zuignap aan het dashboard bevestigt en kan gekanteld worden in een positie naar voorkeur. Zo kunt u op een zeer veilige en gemakkelijke manier gebruik maken van de navigatie software op uw smartphone. Op de houder bevinden zich nog extra knoppen waarmee u gemakkelijk uw carkit kunt bedienen. De Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit kunt u koppelen aan maar liefst 10 verschillende mobiele telefoons en kan wel 10 uur lang aaneengesloten worden gebruikt. In stand-by stand kunt u hem maar liefst een hele week lang gebruiken. Bij de carkit worden meerdere kabels geleverd namelijk een USB naar Mini-USB kabel, USB naar Micro-USB kabel, USB naar iPhone-kabel en een autolader. Met deze autolader is uw carkit binnen 2 uur alweer opgeladen. Ook uw smartphone kunt u dankzij de andere kabels tijdens het rijden opladen door de USB aansluiting in de USB poort van de carkit te plaatsen.

Comptabiliteit

De Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit beschikt over Bluetooth, waardoor alle telefoons die Bluetooth bevatten aan de carkit gekoppeld kunnen worden. Zo heeft u geen last meer van vervelende kabels. Wanneer uw telefoon en de carkit verbinding hebben gemaakt worden al uw telefoonnummers overgenomen door de carkit. De carkit kan maar liefst 2000 telefoonnummers opslaan.

Spraakbediening en kwaliteits geluid

De Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit is zeer eenvoudig en zonder handen te bedienen. U kunt de carkit namelijk met uw stem mensen laten bellen en andere handelingen laten uitvoeren. Verder zorgt de Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit ervoor dat de geluidskwaliteit optimaal is en u geen last heeft van achtergrondruis of vreemde geluiden. U bent dus overal en altijd goed verstaanbaar voor uw gesprekspartner.
 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot Minikit Smart Bluetooth Carkit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Plug&Play
  Geluidsversterking Ingebouwde speaker
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja
  Aantal te pairen toestellen 10