Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met Bluetooth 2.0
 • Met ingebouwde speaker
 • Verbindt met 5 toestellen

Uitgebreide specificaties

De Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit

Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit

Met de Parrot Minikit Slim kunt u altijd en overal handsfree bellen. De carkit heeft een erg mooie vorm en is voorzien van een stijlvolle zwarte kleur. Door zijn slanke vorm en lichte gewicht is de carkit eenvoudig te vervoeren en te gebruiken. U kunt de Parrot Minikit Slim eenvoudig aan de zonneklep van uw auto, uw jas of tas bevestigen. U kunt de Parrot Minikit Slim gebruiken voor vijf verschillende telefoons. De carkit is voorzien van de nieuwste klankbord technologie wat zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit.

Comptabiliteit

De Parrot Minikit Slim maakt gebruik van bluetooth technologie en is dus alleen te gebruiken voor mobiele telefoons met bluetooth. De verbinding tussen uw telefoon en de carkit wordt doormiddel van bluetooth gemaakt. De eerste keer dat uw telefoon en de carkit aan elkaar gekoppeld zijn, wordt uw telefoonlijst gesynchroniseerd en opgeslagen in de carkit. Zo kunt u extra snel mensen opbellen. De Parrot Minikit Slim kan maar liefst 2500 telefoonnummers onthouden, waarvan er 1000 van één gekoppelde telefoon mogen zijn. 

Spraakherkenning

De Parrot Minikit Slim is compleet handsfree te besturen. U kunt niet alleen mensen laten bellen, maar ook het hele menu bedienen door simpelweg de handelingen uit te spreken. De carkit beschikt ook over tekst-to-speech technologie wat betekent dat de carkit allerlei dingen kan uitspreken. U kunt bijvoorbeeld u telefoonlijst laten voorlezen zodat u extra veilig deel kunt nemen aan het verkeer.
 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot Minikit Slim Bluetooth Carkit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Plug&Play
  Geluidsversterking Ingebouwde speaker
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja
  Aantal te pairen toestellen 5