Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met Bluetooth 2.0
 • Maakt gebruik van autospeakers
 • Verbindt met 5 toestellen

Uitgebreide specificaties

De Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit

Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit

Bellen in de auto is tegenwoordig verboden, maar wilt u toch nog graag een telefoontje kunnen plegen in de auto zonder daar meteen een boete voor te krijgen? Dan is deze Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit de oplossing. Deze carkit is namelijk voorzien van spraakherkenning, zodat u geen handen of ogen meer nodig hebt bij het besturen van de carkit. Een naam dicteren is voldoende om een telefoongesprek te starten, ontzettend verantwoord rijden dus! De microfoon in de carkit zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid gefilterd wordt, waardoor u van een zeer goede geluidskwaliteit kunt genieten. De Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit is een zwarte inbouw carkit. U kunt de carkit in uw auto bevestigen doormiddel van de bijgeleverde Iso stekkers en de Iso aansluiting in de radio van uw auto.

Compatibiliteit

De Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit werkt met behulp van Bluetooth technologie en is dus te gebruiken voor iedere mobiele telefoon die beschikt over Bluetooth. Er wordt een verbinding tot stand gebracht doormiddel van bluetooth, waarna het telefoonboek van uw telefoon wordt gesynchroniseerd. De CK3100 carkit kan maar liefst 150 telefoonnummers voor spraakherkenning onthouden en kan gekoppeld worden aan 5 verschillende mobiele telefoons.

LCD scherm

Het bijgeleverde LCD scherm geeft alle handelingen op uw telefoon weer, zo kunt u bijvoorbeeld zien wat u laatste oproep was. Het LCD scherm bevat ook een aantal bedienings knoppen, zodat u de carkit niet alleen kan besturen met uw stem, maar ook de mogelijkheid heeft dit met uw handen te doen. Het LCD scherm is op iedere willekeurige plek op het dashboard te bevestigen, zodat u hem op een zo overzichtelijk mogelijke plek neer kunt zetten.
 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot CK3100 LCD Bluetooth Carkit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Inbouw
  Geluidsversterking Via autoradio
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 5