Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met Bluetooth 2.0
 • Maakt gebruik van autospeakers
 • Verbindt met 3 toestellen

Uitgebreide specificaties

De Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit

Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit

De Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit is beter dan ooit te voren doordat er het optimale is uitgehaald en de gebruiksvriendelijkheid nog meer is vergroot. Vooral de spraakherkenning draagt voor een groot deel bij aan de gebruiksvriendelijkheid van dit product. De carkit kan uw stem omzetten in tekst, waardoor u zonder uw handen te gebruiken de carkit kunt besturen.  Het bedieningspaneel van de Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit heeft een zeer elegant, zwart uiterlijk en is door zijn kleine postuur nauwelijks zichtbaar. U kunt de carkit in de auto bevestigen door de Iso stekker van de carkit te koppelen aan de Iso aansluitingen van uw auto radio. Mocht u geen Iso aansluitingen in uw auto hebben dan is deze carkit ook nog op een andere manier te bevestigen.

Compatibiliteit

De Parrot CK3000 Evolution is compatibel met alle mobiele toestellen die een bluetooth functie hebben. Er wordt een verbinding tussen uw telefoon en de carkit tot stand gebracht doormiddel van bluetooth. Nadat u de eerste keer uw telefoon in verbinding heeft gebracht met de carkit wordt uw telefoonboek gesynchroniseerd, zodat deze gegevens in uw carkit komen te staan. De carkit kan maar liefst 1000 telefoonnummers onthouden en kan gekoppeld worden aan 3 verschillende mobiele telefoons.

Een optimale geluidskwaliteit

De Parrot CK3000 Evolution is voorzien van signaalverwerkingssoftware. Deze software zorgt ervoor dat u tijdens het bellen geen last heeft van achtergrondgeluiden of ruis, zodat u en uw gesprekspartner elkaar ten alle tijden zeer duidelijk kunnen verstaan. Tijdens een inkomend gesprek wordt de radio automatisch onderbroken, zodat u zonder enige afleiding kunt deelnemen aan een gesprek.
 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot CK3000 Evolution Bluetooth Carkit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Inbouw
  Geluidsversterking Via autoradio
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja
  Aantal te pairen toestellen 3