Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Met Bluetooth 2.1
 • Maakt gebruik van autospeakers
 • Verbindt met 10 toestellen

Uitgebreide specificaties

De Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit

Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit

Met deze alles in één Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit kunt u niet alleen handsfree bellen, maar kunt u ook gebruik maken van de vele nieuwe applicaties, zoals internet radio, navigatie en bezienswaardigheden. De Parrot heeft een zeer elegante en stijlvolle voorkant die u kunt wegnemen wanneer dat nodig is. Verder is de voorkant voorzien een 3,2 inch scherm, lichtjes en van een discreet wieltje waarmee u de meeste functies van de Parrot kunt besturen. De Parrot Asteroid Autoradio is voorzien van vele extra’s en beschikt onder andere over een 4x55W ingebouwde MOSFET versterker, een subwoofer output en een 6xRCA pre-amp output. Verder worden achtergrondgeluiden weg gefilterd, waardoor de geluidskwaliteit zeer hoog is.

Spraakherkenning

De Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit is voorzien van spraakherkenning, waardoor u beschikt over zeer veel gebruiksgemak. Zo kunt u doormiddel van de spraakherkenning een lied af laten spelen of zeer gemakkelijk mensen bellen. De Parrot is al in staat om een lied te vinden wanneer u de artiest of het album noemt. Ook kunt u personen opzoeken in uw telefoonboek doormiddel van spraakherkenning. Na het dicteren van de naam zoekt de Parrot automatisch het nummer op en kunt u de persoon gaan bellen.
 

Compabiliteit

Om de Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit in gebruik te kunnen nemen moet u in het bezit zijn van een auto met een 1 DIN module. Zodat u de Parrot in uw auto kunt plaatsen. Ook moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon met bluetooth functie om een verbinding met de carkit tot stand te kunnen brengen.
 

 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot Asteroid Autoradio en Bluetooth Carkit

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Aantal USB poorten 4
  Type Inbouw
  Geluidsversterking Via autoradio
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja
  Multipoint-pairing Ja
  Aantal te pairen toestellen 10
 • Aansluitingen

  3.5mm audio connector Ja